Facebook Instagram

Beoordelingen van Ingeburgerd Express Zwolle

Recente recensies van Ingeburgerd Express Zwolle

4 sterren na 285 reviews

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel!

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger gegeten. Alles keurig verpakt. Makkelijk bestellen via internet en Ideal betalen. Zeer snelle bezorgservice

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hamburger, goed op temperatuur en binnen afgesproken tijd geleverd. Klein dingetje: minder zout op frites zou betere zijn.

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stelt nooit teleur. Burgers apart verpakt waardoor ze goed heet blijven. Soms duurt bezorging wat lang maar hebben wij er graag voor over.

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Top! Jammer dat jullie niet in postcode gebied 8015 bezorgen. Net verhuisd en is echt niet verder dan 8016!!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel ontvangen!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge-wel-dig, zo hoort een bestelling klaargemaakt te worden, lees vers, en apart verpakt zonder dat alles sompig wordt. Daarnaast is het nog nooit niet goed gegaan of qua smaak tegen gevallen. Beste burgers van Zwolle.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is de kwaliteit van het eten bij Ingeburgerd super goed! Helaas was de bestelling een half uur te laat en in plaats van kipnuggets kregen wij (zonder bericht) bitterballen bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. Alles gesplitst zodat het niet klef wordt. Snel geleverd.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:20 een bestelling geplaatst. De bestelling zou 19:20 bezorgd worden. 19:35 ging de bestelling echter pas de deur uiit, waarna het pas 20:05 bezorgd werd. Bezorgadres is max 5 min fietsen. Frieten waren lauw/koud, hamburger overigens prima.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal heel goed, nu niet de hele bestelling gekregen

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en prima thuisservice!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte burger met heerlijke frietjes gegeten. Je ziet en proeft meteen dat het kwaliteitsvlees is. Bezorging was prima op de aangegeven tijd. Knap op deze (vermoedelijk) drukke feestdag.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, alleen waarom er al meer dan een jaar dezelfde vegaburger op staat? Die falafelburger is best droog en te dik!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond héérlijk Ingeburgerd gegeten in t zonnetje in eigen tuin! Exact op het aangegeven tijdstip bezorgd en fantastisch verzorgd. Perfect gegrilde,sappige burger, verse,knapperige salade, top!

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, snelle bezorging. Alleen jammer dat bij een bestelling in het park, er geen bestek bij de salade zat, waardoor ik deze niet kon eten...

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goud, zo snel bezorgd dat ik m'n vingers brandde aan de burger👌🏻 Altijd lekker en gewoon goed! Keep it up!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn we altijd tevreden over de bestelling bij jullie. Ditmaal echter was de patat (zoete aardappel) koud doen hij werd gebracht.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de aangevraagde tijd het eten bezorgd en zoals altijd even warm en lekker!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt en smakelijk als altijd.

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Mooi op tijd geleverd. Volgende keer zeker weer ingeburgerd

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische burger en geweldige bezorging

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, helaas duurde het langer dan een uur en een kwartier voordat het er was.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijk zoals we dat gewend zijn van ingeburgerd!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet op de aangegeven tijd. Ruim half uur te vroeg.

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes en salade waren zoals altijd weer top! (Kleine) burger was helaas nogal taai en te doorbakken...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker zoals altijd! Maar de zoete aardappelfrietjes waren voor 50% verbrand, dus weg moeten gooien. En waar normaal er pepermuntjes/tandenstoker/servetten etc. bij zaten ontbrak dat deze keer. Dat is jammer.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger, goede kwaliteit. Niets op aan te merken. Echter is onze bestelling van 18:20 uur geleverd om 19:50 uur. (Overigens is levertijd 30 minuten later dan geschatte levertijd en een telefoontje om 19:30 uur).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren binnen de afgesproken tijd geleverd. Fijn dat er naast de gewone hamburgers een glutenvrije hamburger besteld kon worden. Deze glutenvrije burger was erg lekker. Het broodje was wat minder, deze was koud en hard.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moesten wij 1,5 uur wachten op de burgers. Toen de bestelling er was, bleek dat de burgers zoo zout waren, dat deze niet te eten waren. We hebben daarna al wel contact opgenomen. In eerste instantie kregen wij een antwoord dat het aan de slager zou liggen. Na herhaling van de klacht, zou een passende oplossing komen.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door vriendelijke jongen en verrassend goede hamburgers! Mooie verpakking ook.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken met oog op het eten alleen wel jammer dat ik nu voor de 2e keer heb moeten bellen omdat jullie site nog dicht stond voor bestellen.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu nog uienringen op de bestellijst erbij!

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was erg lekker. Bezorging duurde bijna een uur. Helaas werd de verkeerde salade geleverd. Hier zaten ingredienten in die ik absoluut niet lust. Daarom de salade helaas niet kunnen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en dit keer heel erg op tijd bezorgd. Super!

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, lekker.

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden met het eten. Mooi om te zien dat er sinds het begin van bezorgen er een aantal positieve veranderingen hebben plaatsgevonden in de verpakking van de burgers. Ga zo door

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers zijn super. Jammer dat er geen spaarzegels bij de bezorging zaten, terwijl de bestelling meer dan 40 euro was. :-(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd op dinsdagavond, en kon er woensdagavond nogmaals van eten. Het betrof de salades. Zeer lekker en uitermate hoge kwaliteit.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs en kwaliteit verhouding is niet reëel. Dure prijzen en in verhouding met het broodje weinig burger op je broodje. De smaak is daar in tegen wel erg lekker. De kwaliteit van de burgers is ook niks op aan te merken.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt heerlijk bij Ingeburgerd. Nooit wat op aan te merken. Er wordt alleen met regelmaat wat vergeten. Nu waren de extra bestelde saus en zegels niet bij de bestelling. Deze werden na gebeld te hebben nog wel keurig nageleverd. De app werkt ook niet helemaal lekker. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel lovende ervaringen gelezen, dus besloten om in de kraamtijd onszelf zoiets te gunnen. We vonden het zwaar tegenvallen. Klef broodje, erg vet en patat veel te zout. Bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed! Mooie hoeveelheid, mogelijk zelfs veel eten en je wordt goed geinformeerd. Aanrader!

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld omdat bestelling 5 min. later werd bezorgd Alleen gaf het afrekenen via de app problemen op, maar dat is opgelost

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een wachttijd van bijna een uur werden de burgers bezorgd. De truffelburger met drie stukjes champignon en 5 blaadjes spinazie. Valt toch tegen voor 10,00 euro. De Swolsche burger was prima.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, knapperige frieten en alles was binnen 40 minuten na bestelling -nog goed heet- in huis. Lekker uiteten, maar dan aan je eigen eettafel.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets, maar dan ook niets op aan te merken. Zeer goed eten en uitstekende service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals eigenlijk altijd heerlijk, al vond 1 van de eters de truffelburger iets te droog, maar wel goed van smaak. De bezorging liet te wensen over. tien voor 7 besteld, geschatte bezorgtijd 5 voor 8. Wel lang, maar verder geen probleem. Om 5 over 8 een belletje dat de bezorging nog een kwartier later zou worden. Netjes dat er gebeld wordt (te laat), maar 1.5 uur wachten op een bestelling is wel heel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling kwam precies op tijd. Goede update via email en hamburger en sausjes apart. Love it!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, eten goed warm en uitstekend van smaak. Top

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 3 kwartier later dan gepland. Oorzaak drukte. Gevolg koud eten. Doe wat aan jullie routes en zet meer bezorgers in. Drukte mag geen reden zijn om minder dan half werk af te leveren. De burger hebben we zelf nog in de pan gedaan. De friet kon weg.

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een dinsdag 1,5 uur wachten. Bestelling werd 20 min. Later dan aangegeven.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi en goed verpakt, ook voor de kids. Lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig bezorgd op het aangeven tijdstip, heerlijke frietjes en last but not least....super burgers. Kortom: top!!

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en het smaakte heerlijk.

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijke bezorging. Eten was keurig verzorgd goed van temperatuur en het belangrijkste...... uitstekend van smaak!

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Glutenvrije burger was top! Ook echt glutenvrij, want ik heb achteraf nergens last van gehad. Alles zat super netjes verpakt en op de doos van de glutenvrije burger was netjes aangeven dat het de glutenvrije burger betrof.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De afgelopen weken regelmatig bestellingen gedaan... heerlijke burgers, super verpakt en snelle bezorging! #aanrader

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Harald, Bedankt voor het schrijven van een review. Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede swolsche hamburger. Jammer dat de burger zout bevat,, is niet nodig het totaal heeft smaken genoeg.

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Van Limbeek, Bedankt voor het achterlaten van een review. Ook waarderen we je tip! Wellicht een idee om het hier eens met onze slager over te hebben. Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !alles lekker warm en snelle service

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Stevens, Bedankt voor het achterlaten van een review. Leuk ook dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Echter heeft de bezorging 2,5 uur op zich laten wachten! Er werd per mail een indicatie gegeven van een uur. Wellicht een tip om een nieuwe indicatie af te geven wanneer het niet haalbaar is.

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Diana, Fijn dat het eten heerlijk heeft gesmaakt. Excuses voor deze enorm lange bezorgtijd. Naar aanleiding hiervan zullen we vanaf nu altijd even bellen mocht het bezorgen uitlopen. Mede door berichten als deze kunnen wij onszelf blijven verbeteren en dat stellen we zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:30 bestelling geplaatst. Per mail bericht dat 19:35 verwachte tijdstip van bezorging is. Dit is al vrij lang, normaal moet zo'n 30/45 min toch haalbaar zijn? Om 19:35 telefoontje dat het langer gaat duren door drukte. Dat er wordt gebeld ervaren wij als positief, wel is het telefoontje te laat. Als chef in de keuken weet je toch eerder dat je dit niet gaat redden? Volgens telefoniste is bezorging rond 19:50, 20:05 pas bezorging van bestelling. Blijkbaar loopt er iets mis in de planning en bezetting bij Ingeburgerd. We bestelden gister voor het eerst online omdat we altijd erg positief zijn over jullie restaurant. Helaas matcht de express totaal niet met de beleving en kwaliteit in het restaurant. We troffen de broodjes een beetje nat/klef aan. Het idee dat je thuis de broodjes zelf opmaakt is goed, jammer dat de sla, tomaten en augurken etc. overal door het doosje heen geslingerd lagen. De cheddarkaas zat vastgeplakt aan de verpakking van de hamburger, even dun velletje plastic tus

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Edwin, Allereerst vinden we het erg vervelend om te horen dat je geen positief gevoel hebt overgehouden aan je bestelling bij Ingeburgerd Express. Ook kunnen we het erg waarderen dat je de moeite heb genomen om ons dit te laten weten. We streven er juist naar kwalitatief goed eten te bezorgen met een bezorgtijd van maximaal 60 minuten. Vanuit je review begrijp ik dat dit niet het geval was, onze excuses hiervoor! Wellicht kan je ons een mail sturen met je privé gegevens dan kunnen we kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Tess Vulto, Ingeburgerd Express

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en ondanks dat de bestelling langer duurde werd ik netjes op de hoogte gebracht dat het langer duurde en ter compensatie mocht ik kiezen uit een gratis Ben & Jerry ijsje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitsekende bezorging en burgers, ik had een paar gasten op bezoek en gelukkig kon ik door ingeburgerd ze nog een culinair hoogstandje van Zwolle aanbieden!

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed verzorgd. Hamburger apart verpakt, super bedacht. Goede site om te bestellen en slim dat er een pepermuntje bij zit en tandenstoker! Wauw effect ;-). Wel een beetje bijzonder dat jullie € 0,25 in rekening brengen, omdat ik kies voor betalen via i-Deal. Dat kan echt niet meer hoor! Digitaal is wat iedereen wil, ook voor een bezorgen is dat wenselijk, dus daarmee moet je stoppen.

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste L. Krukkert, Een postieve review, dank hiervoor.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een uur en 40 minuten moeten wachten op onze bestelling. De burgers waren lauw en de patat koud, terwijl wij in het centrum wonen en dus niet ver van ingeburgerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, maar een cheeseburger verpakken in papiertje werkt niet. De kaas was volledig aan het papier vast gaan zitten. Daar moeten jullie echt iets anders voor bedenken. Verder uitstekend!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger! Bezorging is zeer goed, de burger wordt los van het broodje geleverd waardoor alles goed vers en warm blijft.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 deel vergeten mee te leveren, werd wel netjes nabezorg. burger apart verpakt dat is prima maar doe de kaas en de bacon dan niet op de burger maar op het broodje nu bleef alles aan het papier plakken.

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was helemaal niet zo geweldig gisteravond. een bestelling van 18.45 u. wordt uiteindelijk geleverd om 20.40 !!. ik verwacht een Tegoed Burger voor deze miserabele uitvoering !

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Henk, Wat vervelend om te lezen dat de bestelling zo laat werd bezorgd. Kan je misschien een mail sturen naar info@ingeburgerdzwolle.nl met je contactgegevens. Dan kunnen we tot een goede oplossing komen. Met vriendelijke groet, Tess Vulto

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld altijd erg lekker! maar helaas ging het nu een keer even wat mis. Wij kregen een cheese burger ipv de swolsche burger die we hadden besteld. Erg jammer. (Bonnummer 6308)

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste, Vervelend om te horen dat de verkeerde burger is bezorgd. Wil je misschien mailen naar info@ingeburgerdzwolle.nl met je contactgegevens. We kunnen dan met een passende oplossing komen. Met vriendelijke groet, Tess Vulto

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Reactie van Ingeburgerd Express:Bedankt!!

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak was het eten prima, was alleen lauw toen het bij ons aankwam. Dit was wel erg jammer!

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Erik, Jammer om te horen dat het eten lauw was. We doen altijd ons uiterste beste om het eten goed op temperatuur bij onze klant thuis te krijgen. Kun je misschien aangeven om welke gerechten het ging? Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd geleverd en naar behoren! Enige opmerking die ik kan plaatsen is dat de appen niet optimaal werkt, heel snel wordt je winkelmand leeg gegooid waardoor je overnieuw moet beginnen..

Reactie van Ingeburgerd Express:Hallo Sjoerd, Hartelijk dank voor je reactie. We gaan dit uitzoeken. Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The burgers got cold This was the first time as usually they are still hot and right to eat them Tot ziens!

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk (gezond) eten, dat op het moment wordt bezorgd dat je hebt aangegeven!!

Reactie van Ingeburgerd Express:Bedankt voor je positieve review Merel!

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestel er vaker, altijd een feest!

Reactie van Ingeburgerd Express:Altijd een feest als jij besteld Coen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere levering dan aangegeven, nette bezorging, eten was aan de goede temperatuur. en alles was volgens gevraagd/afspraak geleverd. 1 tip: de kaas apart verpakken ipv al gelijk op de burger. dit zorgt ervoor dat de kaas niet vastsmelt aan het folie.

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Marty, Hartelijk dank voor deze positieve review. Inmiddels pakken we onze burgers op een andere manier in, waardoor de kaas niet meer blijft plakken. Bedankt voor je attenderen hierop. Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. De frietjes waren nog heerlijk knapperig bij bezorging, lekker. Prima salades ook.

Reactie van Ingeburgerd Express:Goed om te horen Chris!

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers! bezorgtijd van 1h vind ik aan de lange kant, maar communicatie daar over via de mail was duidelijk en ik snap dat het op vrijdagavond druk is!

Reactie van Ingeburgerd Express:Beste Lena, De drukte is op de vrijdagavond inderdaad enorm. We doen altijd onze uiterste best de bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten thuis te krijgen. Met vriendelijke groet, Tess Vulto Ingeburgerd Express

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Ik vind jullie wel prijzig, maar blijkbaar is het ons waard.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon hartstikke lekker en op tijd bezorgd.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond 1,5 uur moeten wachten op lauwe frietjes en een erg zoute burger. Jammer, de kwaliteit is normaal top! De laatste 2 keer was de 'levertijd' ook langer dan 1,25 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende burgers. Bezorging op zaterdag 80 minuten...

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd! Alleen de frietjes waren koud. En ik had zelf een domme fout gemaakt. Ben dol op de blauwvinger burger, dus zag blauwvinger staat, meteen besteld. Helaas....een salade. Balen. Hij was wel lekker, daar niet van. Ha ha!

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Soep was goed warm en de salade goed gevuld ????????

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijk burgertje. Altijd lekker bij ingeburgerd. Bezorging was prima op tijd. Eten was lekker warm!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij had ik 19.30 als aflevertijd ingetoetst, ik was dus verbaast toen het al om 18.30 werd geleverd. In de email bevestiging las ik zojuist : aflevertijd zo spoedig mogelijk. Ik weet niet wat er mis is gegaan.

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keren een lekkere lauwwarme salade gehad waar zorg aan besteed was. Nu dezelfde salade als vorige keren. Koelkast koud en in de verpakking gekwakt. Ook lag bij bezorging de soep overhoop, zat alles eronder en was de verpakking van de salade aan gort. Erg jammer want normaal eet ik graag jullie salades

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest helaas anderhalf uur wachten op mijn bestelling. De geleverde burger was koud en de friet helaas ook. Erg jammer want na anderhalf uur wachten had ik geen trek in een koude burger. Zonde, want de smaak van de burger was wel goed maar doordat het koud was maar half opgegeten. Was de €16,75 niet waard.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en erg lekker! De bezorger was er erg snel.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 6 uur een bestelling gedaan via ingeburgerd express, netjes een mail gehad dat de verwachte bezorgtijd om 19:00 zou zijn. Half 8 is het uiteindelijk bezorgd, een beetje matig maar kan voorkomen. Blijkt er op 1 burger de bacon en het ei te missen? En op de andere burger zat geen sla? Slechte zaak

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijke burgers. Fijn dat het 'beleg' apart verpakt wordt zodat de burger lekker vers blijft.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een verwachte bezorgingstijd voorafgaand aan het bestellen zou een goede toevoeging zijn, om verwachtingen te managen bij de klant. Al het langer als een 1 uur duurt helemaal.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer besteld en voor de 2e keer ontbreekt het grootste deel van de bestelling.. 25 later wordt de rest bezorgd.. erg jammer!!. Kwaliteit is namelijk erg goed

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier wel vaker en eigenlijk gaat het altijd goed, op één keer sloffe patat na en vandaag dan. Vandaag miste er extra geselecteerde ingrediënten en saus. Na telefonisch contact kregen we binnen 15 min twee nieuwe burgers waar wel alles bij zat. Vriendelijk en vlot opgelost. De patat was zoals gewoonlijk hartstikke lekker en knapperig. Tevreden!

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was netjes op tijd, warm en erg lekker. Als ik toch iets moet noemen wat beter kan: de kaas op de hamburger zat aan het papiertje vast, waardoor ongeveer de helft uiteindelijk niet op mijn broodje terecht kwam.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, heerlijke burger en top friet. De hamburger is los verpakt wat de hamburger lekker vers houdt, het enige nadeel hiervan is dat de Cheddar kaas al op de burger ligt waardoor de helft aan het papiertje blijft hangen, dit is wel jammer. Verder helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd en heerlijk gegeten... een burger zoals een burger hoort te zijn ????????

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Blij met de mogelijkheid voor 'glutenvrij' en 'zwanger'. Hier was goed rekening mee gehouden.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In principe heerlijke hamburgers maar helaas de verkeerde hamburger gekregen.

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke salade en hamburger met frietjes besteld. Stiekem geen zin om te koken! Helaas geen (beloofde) broodjes bij de salade gekregen en een sticker voor op de spaarkaart was ook nergens te bekennen. Helaas. Het eten was wel super!

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima incl tijden doorgeven. Altijd heerlijk gegeten bij ingeburgerd maar het bezorgde broodje was geen succes. Veel te ver doorgeroosterd brood, de bovenkant was zelfs bijna zwart waardoor het hele gerecht qua smaak eigenlijk verpest was. De cheddar was zo beperkt aanwezig dat dit niet terug te proeven was. Nog een keer laten bezorgen zal ik door deze ervaring niet snel meer voor doen. Friet en salade waren overigens wel prima!

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere hamburgers en lekkere friet besteld bij Ingeburgerd. We komen met regelmaat in het restaurant en genieten van de kwaliteit. Hierin ook dit keer niet teleurgesteld. Wel in de bezorging; de bezorger was verlaat door een ongeval en daardoor was onze bestelling er niet om 17.15 maar om 18.30 uur. Jammer, maar overkomelijk, wel funest voor planning van de avond. Hoe dan ook, geen reden om niet meer te bestellen. Prima burgers.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel en een heerlijke burger!!! alleen ook ik had een steentje in het brood of vlees zitten....

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Brood bij de salade was wat droog. Verder was t prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende burgers. Vlotte bezorging (op zondag).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, netjes de hamburger apart verpakt zodat het broodje en de sla lekker blijven. Well done!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en heerlijk

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers. Super frieten en het kwam verzorgd en warm aan. Zeker een aanrader! Lekkere mayonaise en er is aandacht besteedt aan alles.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste burger ooit! Makkelijk en snel te bestellen. Echte aanrader.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En slim verpakt, zodat je een heerlijke burger thuis kunt eten.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er supersnel! Burger was heel lekker, zoete aardappelfrietjes vond ik een beetje flauw.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd, goed verpakt en met zorg bereid!

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het begin veelvuldig besteld. Erg tevreden. Nu na 2 mnd weer een keer besteld. Vonden het beiden matig. Droog. Helaas. Ook is de salade behoorlijk geslonken in hoeveelheid. Jammer

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld bij ingeburgerd Express maar dat gaan we zeker vaker doen. De hamburgers waren super net als je gewoon bij ingeburgerd eet. Dit komt zeker omdat ze echt aandacht hebben besteedt aan de manier van verpakken. Alles was nog warm en lekker. Niet van die soppige broodjes omdat ze alles bij elkaar gekwakt hebben. Nee echt super lekker. Echt een aanrader!!!!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig verpakt. Erop geschreven wat in de bakjes zat. Twee salades: rijkgevuld, maar minpuntje vond ik dat er weinig sla in zat en dat de slablaadjes wat verlept waren. De overige ingrediënten prima! Kids hadden nuggets en die smaakten heerlijk, evenals de friet. Aanwinst in Zwolle hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed! Op tijd bezorgd. Genoten.

Reactie van Ingeburgerd Express:Bedankt Jan!

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, snelle bezorging en goed op de hoogte gehouden per mail. Zeker voor herhaling vatbaar. Tip: servetjes meeleveren.

Reactie van Ingeburgerd Express:Hallo Elise, Bedankt voor je positieve recensie. We snappen niet waarom jullie geen servetjes hebben gekregen bij jullie bestelling, want deze doen we er altijd bij. We zullen er nog beter op letten. Met vriendelijke groet, Tess Vulto, Ingeburgerd Express

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren lekker, alleen een beetje onhandig dat de burger er los op moest. De friet was redelijk slap en helaas was er op de Swolsch burger de bacon vergeten. De bestelling was er binnen de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Vers, lekker, goede kwaliteit, goede hoeveelheid, netjes ingepakt en pepermuntjes erbij én snelle bezorging. Dat wordt vaker hamburgers eten!

, 20-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipburger was niet zo smakelijk. Te hard ban buiten, van binnen niet sappig. Bij een broodje kip smaken uien ook niet zo lekker. Niet bezorgd maar oogehaald ivm stratenfestival. Bestelling was precies op tijd klaar, zoals altijd. Keurig!

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, erg warm bij aankomt en super vers! Voorbeeld voor velen!!!

Reactie van Ingeburgerd Express:Mooie review, bedankt! Vriendelijke groet, team Ingeburgerd Express

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is warm, snel bezorgd en smaalt uitstekend !

Reactie van Ingeburgerd Express:Hartelijk dank! Tot een volgende bestelling. Vriendelijk groet team Ingeburgerd Express

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg goed! En super netjes verpakt. Zeker een aanrader.

Reactie van Ingeburgerd Express:Mooie review, bedankt! Vriendelijke groet, team Ingeburgerd Express

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer besteld en gesmuld. Alleen zou ik op zoek gaan naar ander papier om de burger in te doen. 2x kaas erbij gehad en dat blijft jammer genoeg aan het papier plakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger en patat. Snelle bezorging

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten: 1 woord: SUPER! (Ik kan er 2.dagen van eten) Bestelling perfect, betaling prima, bevestiging perfect en aankondiging dat de bestelling onderweg was/ is. Kan niet beter!

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke burgers gehad. Alles super vers en op een slimme manier verpakt. Eerder bij gegeten toen ook lekker, wel is het de tweede keer op rij dat ze 20 min later zijn dan aangegeven. C

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

machtig lekker die Swolsch burger

Reactie van Ingeburgerd Express:Machtig mooie woorden! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal zoals je ze wilt hebben ! Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooi vers! Aangeven met 50€ te betalen, maar de bezorger had te weinig geld mee om te wisselen. Na 20 min kwamen ze terug met het wisselgeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mail ontvangen dat de bestelling om 19.10 u zou arriveren ,maar het kwam al om 18.50 u. Uiteraard weer erg lekker!!

, 20-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten top kwaliteit en afspraak is afspraak zo moet het zijn. Zouden meer restaurants een voorbeeld in Zwolle aan kunnen nemen.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

8! Bezorging niet beoordeeld, zelf afgehaald. Er is wel wat onduidelijkheid over de inhoud van de 'Ik ben zwanger' optie

Reactie van Ingeburgerd Express:Hallo Cv, Kun je misschien aangeven wat je er onduidelijk aan vindt? Met vriendelijke groet, Ingeburgerd Express

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk vers en warm. De patat was zelfs nog heet. De bezorgster was vriendelijk en beleefd

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond gekozen voor gemak, lekker op de bank ipv op pad. De burger was goed warm als of hij net was uitgeserveerd. Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Dit gaan we vaker doen. Goede service en een goede prijs

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was slap door de vocht in de kartonnen doos. Voortaan handiger om te verpakken zoals in de snackbar gedaan wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen zin om te koken, maar toch gezond en voedzaam gegeten. Heerlijk vers (ook niet zuinig met alle ingrediënten) en bezorgtijd netjes gemeld via de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kindermenu's waren super! De salade was helaas een beetje een drap geworden. Zeker voor herhaling vatbaar

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat er meteeneen tijdstip wordt gemeld. Bezorging was keurig op tijd. Heerlijk vers, knapperig eten

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verrast. Jammer dat de cheddar aan het papier vast zat gesmolten en de verhouding brood/dip en € niet overeenkomen. Je krijgt maar 1 klein cupje dip met heel veel ????.

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburger was heerlijk zoals altijd! Friet was iets minder, weinig zout en te kort gebakken. De 'luxe' salade was helaas niet lekker. Komkommer en tomaten waren uitgedroogd, niet vers. En echt luxe zou ik het ook niet willen noemen, eerder een simpel bakje sla. Bezorging was uiterst snel, zelfs 25 eerder dan via de mail was aangegeven.

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, bestelling was er sneller dan beloofd, frites heerlijk krokant, Burger apart verpakt van het broodje, heerlijk!

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salade met bietjes, kikkererwten, linzen en feta. Ook de dressing was erg lekker. Het werd eerder bezorgd dan we hadden gedacht en was gemaild. Fijn!

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben zeer enthousiast over kwaliteit van jullie, ('fit') salade was erg goed, maar de kipburger vond ik tegenvallen. Broodje en toppings waren goed, echter de kip'burger' was meer een droge/taaie, licht aangebrandde, uit de kluitengewassen kipnugget. Volgende keer maar een rundburger...

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde Zonnig- en Vega-burgers waren allebei heerlijk! Ook de frietjes zijn aan te raden. Duurde alleen beetje lang (45 min) voor het bezorgd werd, maar werd netjes aangegeven en burgers waren nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, origineel, vers en dus heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, warm eten en de burger apart verpakt zodat je broodje niet klef wordt! Top

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed, ook bij grotere bestellingen een goede kwaliteit!

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte bezorging en heerlijk gegeten, maar de twee side-dishes mogen wel wat warmer

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een feestje om uit te pakken en een heerlijke maaltijd. Aan alles is gedacht! De bezorging was eerder dan verwacht: prettig. Voor herhaling vatbaar!

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer voor teveel zout ..verder super kwaliteit.

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

#Nailed_it !! :) (mag ik het recept of merk van jullie mayonaise, zo hoort die te smaken namelijk i.p.v die vieze zoete troep die je bij de supermarkt koopt ;)

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was echt super! Jammer was dat de mayonaise bakjes kapot of open waren gegaan waardoor dit overal overheen zat. Misschien slim om de saus in het bakje in een boterhamzakje te doen zodat dit niet weer kan gebeuren. Voor de rest super!

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De burgers en de frietjes waren uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verpakt, handig dat je de burger zelf nog op het broodje moeten leggen zodat alles niet al heel klef thuisgebracht wordt. Vlees was goed heet en mooi gebakken. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer echt helemaal top kip burg is echt een aanrader lekker fris en mals normale burger met salsa ook weer top en super verpakt de enigste in zwolle die dit zo doet en het werkt perfect getuigd van echte kwaliteit

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten! Veel lekkerder dan de reguliere bezorgrestaurants. Grote porties.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar bezorgtijd om 18.00 aangegeven en kregen pas 18.50

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Super verzorgd en lekker.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x besteld, burgers beide keren heerlijk. Patat 2e x erg vet! en veel kleine harde (rest)stukjes

, 18-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima, niets mis mee, voor herhaling vatbaar

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan de verwachtte levertijd. Door middel van email keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. De burgers zijn echt fantastische kwaliteit. Bezorger was heel vriendelijk.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was zwart, het kleine beetje kaas zat vooral aan het papiertje eromheen geplakt en het eitje miste. Erg jammer en niet wat ik gewend ben van ingeburgerd. Ook was de bezorging te laat. Dit keer was de bestelling zonde van m'n geld.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Burgers waren ruim een half uur te laat bezorgd. Dat was een tegenvaller, maar dat deed aan de kwaliteit die ik gewend ben niets af. Ik eet regelmatig in het restaurant maar zou de Express zeker aanbevelen!!!

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede Hamburger iets klein voor de prijs maar de kwaliteit is top. Ook netjes is de appart verpakte Hamburger van het broodje waardoor het geheel niet zo'n zompig zooitje word.

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, net zo lekker als bij ingeburgerd in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een andere burger geprobeerd. Weer net zo heerlijk. Exact om 17.45 u werd aangebeld! Heel erg blij mee.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vers (was goed op temperatuur) en een snelle levering. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Wat een genot om deze lekkere burgers ook voor thuis te kunnen bestellen! Leuk verpakt en de smaak was top!!

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer bij Ingeburgerd besteld, en wij zijn fan! Het eten is goed, is super netjes verpakt (burger apart van broodje, zodat broodje niet klef wordt) en de bezorging is snel! Beste plek om eten te bestellen in Zwolle! PS: attent: het pepermuntje na :)

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Top burger en als enige in staat om frites knapperig te bezorgen (elders altijd slof). Snelle bezorging en vriendelijke bezorger!

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed én lekker! :)

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen ging snel. internet was ook duidelijk en overzichtelijk. Ik kom met enige regelmaat in jullie restaurant en het smaakt daar altijd perfect. Helaas vond ik deze swolse burger nu niet heel erg lekker. Het was heel erg vet en het leek wel een bij elkaar geraapt zooitje. En normaal is de hamburger sappig en wat rood van binnen. Wat ik heerlijk vind maar nu leek het meer zo'n standaard burger uit de winkel.

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel goed, maar 1,5 uur op onze bestelling moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Goed op temperatuur keurige bezorging en heerlijk eten.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk krokant patat, burger goed apart verpakt waardoor hij niet soggy wordt.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor de verwachte bezorgingstijd! Perfect weer.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd door een vriendelijke bezorger en het was weer heerlijk! goed verpakt ook

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne burgers, tikkeltje droog, goed warm, wel prijzig...iets completer leveren zou wel,fijn zijn met een frietje, en beetje salade...juich het toe dat het biologisch is!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is erg goed en ook de bezorging was uitstekend. Prijs is wel aan de hoge kant, maar af en toe genieten mag wat kosten.

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, tevens een snelle bezorging! Erg tevreden!

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pp de afgesproken tijd, warm, knaperige friet en vers broodje, genoeg saus,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed op temperatuur! Een heerlijke burger met knapperige friet. Vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cadeautje om te ontvangen, burger en dressing apart verpakt waardoor broodje en salade smaken zoals het moet! Frietjes super vers, ook leuk verpakt. En natuurlijk het bio vlees, dikke +!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren slim verpakt waardoor het broodje en de sla vers en knapperig bleven. Goed warm bij bezorging. Fantastisch !!

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk, ben al aantal keer bij ingeburgerd geweest maar dit is net zo goed! Eindelijk wat beter en gezonder eten aan huis! Vriendelijke bezorging, mooi en milieuvriendelijk verpakt.. top!

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, doordacht verpakt, kwaliteit prima

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, eten is goed warm, patat is knapperig. Bezorgtijd is wel lang: ruim een uur

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Zwolsche burger en ook de patat was erg lekker! Vriendelijke bezorgster. Helemaal top.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen kleffe patat, maar nog lekker knapperig. Broodje hamburger ook niet klef, want de saus en burger moest ik er zelf nog op doen. Verser kan niet als je laat thuis bezorgen! Leuke mini hamburger voor kind, alles heel lekker en goed verzorgd! Inclusief pepermuntjes servetjes en natte doekjes. Oh en tandenstokers. Restaurant kwaliteit thuis ???? Mijn nieuwe favoriete bezorgservice!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen heeft een ruim uur geduurd, dat vond ik wel wat lang. Ik werd ondertussen wel op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling dat wad wel fijn! Het eten was fantastisch! Lekker, compleet met de broodjes en de dipsaus, en meer dan genoeg! Voor herhaling vatbaar.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben super enthousiast! onwijs lekker eten,op tijd bezorgd, goed verzorgd, mooie uitstraling. echt een feest!! enige teleurstelling was de extra bestelde avocado op de burger. dat was zó summier, dat ik me verbaas dat daar 75 cent extra voor betaald moest worden. maar ingeburgerd staat bovenaan onze lijst vwb eten bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke maaltijd. Alles apart verpakt. En ook lekkere frietjes. Iets duurder dan andere maaltijden, maar dat zie je en proef je terug in de kwaliteit van het eten. Dit staat in mijn top 3 van beste maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima burger. Burger apart van broodje verpakt. Leuk dat je allerlei toevoegingen kan bestellen.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker! Alles was ook nog goed warm. Hier zal ik zeker vaker bestellen!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan aangegeven, maar nog steeds binnen een uur dus tevreden! Voor de 2de keer besteld. Burgers en friet waren weer netjes en goed verpakt en smaakten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkt super met de app en handig dat je een mailtje krijgt als je bestelling onderweg is. De burgers waren heerlijk!

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger was prima, goed vlees en goed sappig, op een lekker broodje. De kaaskroket a € 3.00 vond ik een zware tegenvaller. Voor dit geld verwachte ik een culinair hoogstandje, viel vies tegen. Ook de bezorgkosten a € 2,50 vind ik aan de hoge kant.

, 17-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten dat het eten iets meer op temperatuur mag zijn is dit een van betere kwaliteit burgers en sowieso bezorgmaaltijd die je in Zwolle kan krijgen.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krokante friet en lekker veel ook nog. Een heerlijke burger en gewoon op tijd bezorgd, prima op temperatuur. Heel tevreden dus!

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Smakelijke dikke burgers + Bezorgd + notificatie van verwachte levertijd - 6 min na verwachte levertijd notificatie dat bezorger onderweg was. - Eten was lauw tot koud - Verwachting is dat je dezelfde kwaliteit zoals met de broodjes zou krijgen in het restaurant. Helaas is het blijkbaar net een andere menukaart. Volgende keer eten wij liever weer in het restaurant. Dit is voor ons een veel leukere beleving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hamburgers, fijn dat broodje en hamburger gescheiden in het doosje worden bezorgd.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger, top dat de burger apart verpakt was. Hulde ook voor de frieten, ze waren nog krokant! Overigens gaf de bezorger me 2 euro teveel terug en bedacht ik me dat later pas. Ik bestel snel weer, dan krijgen jullie die 2 euro terug!

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Maar ben dan ook niet anders van Ingeburgerd gewend :)

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en wederom weer erg lekker!

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging, smaakte erg goed

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en vinden dit concept voor herhaling vatbaar. Het eten was nog goed warm en ook goed verpakt. Een tip: de warme cheddarkaas bleef plakken aan het papier, waardoor het wat geknoei was om de burger uit het papier te krijgen.

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was helemaal prima, goed dat het vlees los van het broodje bezorg word. Alleen wij hadden de kipburger en de kip was heel erg droog en te hard gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker burgers en salade. bezorging erg snel, ook In stadshagen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de frieten, salade en burgers die wij hebben ontvangen. Netjes bezorgd, burger apart verpakt van het broodje, zodat het geen klef broodje wordt. Genoten, echt een aanrader! Volgende keer weer!

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij Ingeburgerd Express besteld. Prima met een paar aandachtspunten. Allereerst positief, de bestelling was er snel. De producten waren goed van temperatuur en de frietjes waren nog krokant (groot compliment). Enkele verbeterpunten. De hamburger wordt apart verpakt wat heel goed werkt, alleen bleef de gesmolten kaas voornamelijk aan mijn papiertje plakken en niet aan de burger met ei. Verder vind ik persoonlijk de bietensalade erg grof gesneden. Dat mag wel iets fijner.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de tweede keer dat we besteld hadden. Alleen waar de vorige bestelling dikke prima was, was nu de burger van mijn vrouw helaas nog te rauw. Daarnaast was de bestelling een half uur te vroeg (we hadden een specifieke tijd aangegeven). Ondanks bovenstaande waren de burgers wel weer erg lekker en gaan we zeker nog weer bestellen.

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijwel net zo lekker als in het restaurant. Warm bij levering en alles apart verpakt. Verwachte leveringstijd werd toegestuurd sn gehaald. Fan!

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi salade viel me toch wat tegen, jammer dat het gerookte zalm is! Wel een leuke combinatie en niet vies, maar ook niet geweldig en zeker geen € 10,50 waard! Volgende keer maar een burger proberen of een andere salade! Ik ben benieuwd, vast beter! ;)

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, mooi alternatief voor alle vette en slechte bezorg menu's, een heerlijke salade en vega hamburger gegeten!

, 04-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch geregeld. Bezorging was 5 minuten voor de aangegeven tijd. Eten was perfect. Broodje knapperig, vlees lekker warm nog. Mooi ook dat vlees en toebehoren nog niet op het broodje zaten. Patat was perfect gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima voor elkaar! Bakje waar de burger in zat lekte vet dus dat is misschien iets om mee te nemen in de evaluatie van de verpakking

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige app om mee te bestellen, lekkere burgers, ook over verpakking is nagedacht. snelle service, kortom echt waar voor je geld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke burger en de service was top. Alleen het vet/vocht van de burger liep uit de verpakking, waardoor het lekte op mijn kleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kennen Ingeburgerd al van het restaurant en het was natuurlijk een blijde boodschap toen we hoorden dat ze ook zouden gaan bezorgen. Ook vanuit een kartonnen doosje is het erg lekker. Lekkere burgers, goeie frieten (ook de zoete aardappel) en heerlijke, rijke salades. Zeker een aanrader. We twijfelde alleen nog over de verpakking van de burger in het papiertje met alle toebehoren. De kaas plakt daardoor wel nogal aan het papier vast. Kleinigheid dat overigens niets af doet aan de verdere beleving. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden. Man wat een goeie burger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. Hoewel de bestelling niet compleet was werd het ontbrekende, na een belletje, supersnel nabezorgd (waren nog aan het eten). Als excuus een flesje prosecco. Erg netjes afgehandeld. Gaan zeker nog een keer bestellen.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en super snel bezorgd. Puntje van feedback, iets minder room in de pompoensoep

Reactie van Ingeburgerd Express:Hallo Hanneke, hartelijk dank voor je review! Ook bedankt voor je aandachtspunt, deze nemen wij zeker mee! Gastvrije groet, Team Ingeburgerd Express

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, bezorging netjes iets eerder, zoals ik heb gevraagd. Had Shaky Sushi besteld en had wat anders verwacht. Voor de rest was het wel ok. :)

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burger en de frietjes waren warm en smaakten heerlijk. Wel jammer dat de kaas op de hamburger aan de verpakkingsfolie geplakt zat.

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en vriendelijke bezorging. Ik had in de middag gebeld om te vragen of bestelling bezorgd zou kunnen worden (op de site was afhalen (nog?) de enige optie). Levering was netjes op tijd, maar met een flesje prosecco voor de late bezorging. Was absoluut niet nodig geweest, maar toch bedantk!

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Ze hebben een slimme oplossing gevonden om de producten dusdanig te verpakken zodat het warm en vers aankomt: geen sloffe slappe broodjes, knapperige warme friet en de sausjes allemaal apart. Burgers net zo lekker als in het restaurant, porties erg groot! Blijvertje :)

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. En ook de patat was lekker stevig. Mooi op tijd bezorgd ook en goed op temperatuur! Ze waren alleen m'n ijs vergeten te leveren dus dat is wel jammer

Reactie van Ingeburgerd Express:Hoi Bas, bedankt voor je recensie! Fijn om te lezen dat je tevreden was. Wel heel vervelend dat we je ijs vergeten zijn. Hiervoor onze excuses. Dat gaan we uiteraard oplossen, je hebt een mailtje van ons :) Groetjes Emma - Team Ingeburgerd Express

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alles vers en warm en mooi verpakt. Snelle bezorging.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service! Burgers via internet besteld en kwartiertje later opgehaald. Zelfs op Koningsdag met een meute voor de deur erg goed te doen!